Life is not about waiting for the storm to pass..
It´s learning how to dance in the rain!

söndag 16 januari 2011

Slappsöndag

Va till Memlan i fredags och busade med henne och Bobby.
Va även meningen att jag å Thomas skulle på bio, men de blev inte så utan kvällen spenderades i garaget med att installera stereo och högtalare i bilen.
Igår skulle vi ut å åka skoter men kom bara till vändplatsen vid skyttbrink och sen dog skiten. Så vi pulsade hem i snön genom skogen, bra träning :)
Efter skoter och annat krångel åkte vi ut till vallentuna till svampen med familj, supermysig och stoooor gård! Bostadshuset som svempen och hans fru bor i med sina katter är JÄTTE stort! Typ 8 rum och kök eller nått och stora rum oxå!
Sen har de ett till hus på gården där dotterna Erika bor med sin pojkvän, ett rött två våningshus. Och mittemot de är det ett litet garage/lada med inredd lägenhet till sonen Johan, även det två våningar, med kök och badrum på nedervåningen och sovrum/vardagsrum på övervåningen.
På andra sidan vägen har de ett till rött tvåvåningshus som de hyr ut, samt en "barack-länga" som de hyr ut till människor som jobbar och hjälper dem på gården.
Och sen dessa stora lador och "garage". Erika har 5 hästar plus att de hyr ut stallplatser, och de har även kor och får.
Det är lite långt ut dit, men de vore mysigt att bo där, iaf ett tag. :) Vi kollade upp det så det är ca 3,5 mil från frihamnen.
Vi får se hur det blir, det verkar då som att vi är mer än välkomna att flytta dit :)

Idag har jag slapp dag, har inte ens klivit ur sängen.
Tänkte jag skulle gå ut och vara lite social med Thomas strax, ska bara slappa lite till först :P

Tjing Tjing!
Puss*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar