Life is not about waiting for the storm to pass..
It´s learning how to dance in the rain!

tisdag 18 oktober 2011

En bra dag.

Nyss hemkommen från söder om stan :)
De gick bra hos tandläkaren, allt såg bra ut och jag var nöjd när jag gick därifrån, dock 350:- fattigare..
Nästa stopp var hos Millan, vi drack te och pratade en stund. Sen drog vi vidare mot Kungens Kurva. Lallade runt på Rusta, gick i fel rulltrappa, bägge två, av misstag. Dom hade vänt på trapporna, så den som va upp förut va ner och tvärtom. Väldigt förvirrande för två små tjejjor :P
Fynda lite där, sen drog vi vidare mot city gross. Lallade runt där inne oxå, hur länge som helst tror jag. Kollade på allt och handlade ingredienser till middagen. Vidare till Ikea för att käka lunch och mysa i våran lilla hörna där. Åt grillad kyckling med pommes och beasås. Underbart gott!

Efter maten gick vi på turné för att hitta myshörnan, och efter en stund var vi där. Lika underbart mjuk som sist :) Måste införskaffa en sådan. Har skrivit ner allt som behövs :P

Sen skulle vi lämna Ikea men kom endast ner en våning innan vi hamnade i en annan skön säng, låg å drömde lite om gaderober, pratade och kollade på blocket.
Sen när vi äntligen kom därifrån drog vi vidare mot Skärholmen, hittade en underkjol till mamma. Kollade runt i lite butiker och sen var de dags att åka hem och hämta barnen.

Kort och gott har detta varit en toppendag och precis vad jag behövde. :D Tack gumman! <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar