Life is not about waiting for the storm to pass..
It´s learning how to dance in the rain!

söndag 29 maj 2011

Helgen

I fredags efter mat och annat tog vi en tur till kossorna med golfbilen och lyckades få strömslut mittemellan kohagen och vägen, vi fick putta och putta framtill vägen, sedan fick Kristi, en av rumänerna som bor på gården, komma och bogsera oss med sin bil. Efter mycket skratt och sladd var vi hemma igen :)
I lördags tog vi sovmorgon, sedan kom Millan med barnen och gjorde oss sällskap lagom till frukost :) Efter frukost å mys drog jag å Millan ut på långpromenad för att hälsa på alla djur medans Hampe följde med Thomas :)
Vi hälsade på fölet, gick vidare mot fåren, och avslutade med ett evigt letande i kohagen efter kossorna, vi gick hela vägen till ena änden för att sedan upptäcka att korna låg å sov i andra änden. Å de e en stor hage vill jag lova. Vi testade vagnen, utan barn i självklart, för terrängkörning i oklippt gräs och över ängar och igenom hagar, den fick inte godkänt.  Nova satt säkert på Millans rygg :)
Fick bogsera av Golfbilen igen, denna gången med Hampuz bakom ratten, Thomas bredvid och jag drog med fyrhjulingen :P

Åkte med Millan å barnen hem till Tullinge, köpte en "ny" bil av Peter, en barndomskompis till Thomas. En bil som drar betydligt mindre bensin än den jag åker i nu, en billigare bil att pendla med helt enkelt. Eftersom jag just nu har ca 5 mil till jobbet, enkel resa.
Imorse myste vi till film i sängen, och nu har vi folk som springer här inne hela tiden, grannarnas tvättmaskin har gått sönder så de tvättar sina kläder inne hos oss så länge.
Resten utav dagen ska ägnas åt renovering och att vara utomhus :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar