Life is not about waiting for the storm to pass..
It´s learning how to dance in the rain!

lördag 24 september 2011

minusgrader.

Det är kallt här, kallt som satan! Minusgrader ute, men solen skiner å himlen e blå. Å jag fryser...
Igår va vi lite överallt, satt här hemma och lyssnade på musik. Sedan åkte vi till Fehrm på stebacken å lyssnade på musik och "spelade spel". Vet inte om man kan klassa det som ett spel, när en person sitter å ställer frågor från ett kort, bara rätt upp å ner sådär.
Vi drog vidare till Hole, nån 20-års fest. Träffade folk. Och sen vidare till Toms Bar och kollade på när Martin och Jesper spelade. Å sen tillbaka till Hole, och sen till Jessica. Så som sagt, vi va lite överallt.

Jag snörvlar vidare iaf, åkte ju på en dunderförkylningen i bilen påväg upp till dalarna, sådär lagom lägligt. Hostar inte än, just nu e de bara näsan som e sjuk :P

Börjar jobba 15 idag så jag ska väl försöka ta en sväng på marknaden innan, och även åka upp till mams. Blev inte av igår, va så jävla trött efter jobbet, å ännu tröttare efter maten. Piggnade ju till senare, men för sent för att åka upp till mamma.
Thomas har inte bestämt sig än om han ska åka hem idag eller inte, så det lär väl märkas, känns ju onödigt att jag kastat ut pengar på en tåg-biljett hem om han ändå ska stanna... men men.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar